Сигурна защита за слънчеви игри

за повече щастливи моменти с

Бочко
слънцезащитен спрей лосион

Слънцезащитен спрей лосион Бочко предпазва детската кожа от изгаряне с висока степен на защита.

Поддържа и защитава водния баланс на кожата благодарение на комбинацията от овлажняващи съставки, слънчогледово масло и витамини.Иновативната формула е без консерванти и спирт, подходяща за малки деца и хора с чувствителна кожа.

виж повече

Бочко
слънцезащитен крем

Слънцезащитният крем Бочко съдържа специален комплекс филтри за висока защита срещу вредните UVA и UVB лъчи и предпазва нежната детска кожа от слънчево изгаряне. Не забравяй да го вземеш със себе си и преди сезона, при разходките в парка.

Добавените Д-пантенол, витамин Е и растителен глицерин овлажняват, подхранват и успокояват кожата.

виж повече

Бочко
слънцезащитен спрей

Слънцезащитният спрей Бочко съдържа специални филтри за висока защита срещу вредните UVA и UVB лъчи. Прозрачната формула създава предпазващ водоустойчив слой, който бързо попива в кожата, без да оставя следи. Избери висока защита с фактор 50 за старта на сезона или фактор 30 за цялото семейство.

Спрей помпичката осигурява бърза и удобна защита и за най-немирните.

виж повече

Бочко
слънцезащитно мляко

Слънцезащитното мляко Бочко съдържа комбинация от филтри, овлажняващи съставки и витамини. Осигурява плътен водоустойчив слой и висока защита срещу вредните за кожата UVA и UVB лъчи.

виж повече

Бочко Мляко за след слънце

Мляко за след слънце Бочко съдържа комбинация от ценни активни съставки за овлажняване и възстановяване на изложената на слънце кожа.

Изобилие от грижовни съставки ще откриете в Млякото за след слънце Бочко: алантоин, витамин Е, екстракт от Алое Вера, Ментол, растителен глицерин и пантенол. За овлажнена, успокоена и възстановена кожа след слънчевите игри.

виж повече
Отговори правилно на въпроса и попълни своите данни във формата за участие, за да спечелиш един от забавните КОМПЛЕКТИ ЗА НЕМИРНИЦИ.

Иновативната млечна формула на БОЧКО Слънцезащитен спрей лосион SPF30 ти дава сигурност за всякакви немирници, защото:

Форма за участие

Попълни данни за участие

Правила за участие