Скъпи мами, добре дошли в нашето специално Бочко-място за споделяне. Тук 3 наши, а надяваме се скоро и ваши, приятелки – мамите Криси, Efimisque и Мария споделят личен опит и ни разказват какво ги радва и какво ги тревожи покрай грижата за техните малки слънчица. Каним ви да се присъедините, като участвате, коментирате и споделяте. Колкото повече мами, толкова по-добре!
Youtube Image
С Бочко на открито
Част 1: Бочко и насекомите
11 май 2018. Без категория

Времето се стопля, желанието за разходки на открито става все по-голямо. Разбира се, че използваме всеки свободен момент, за да сме навън с малчуганите. Обикновено парковете са на първо място всписъка с желани места за отдих, следвани от прохладните брегове на някоя рекаили язовир. Заедно с активизирането на слънчевите лъчи, много от напористите насекоми също започват да се навъртат около нас все по-често. Таралежчето Бочко е наясно с това и вече се е погрижило за най-малките с продукти, които ще ги предпазят във всяка ситуация.

Ето и една забавна история, в която таралежчето Бочко се справя с малките досадници кърлежа, комара и мухата:


Image title Image title


Image title Image title

Image title

Така че бъдете спокойни, където и да сте, защото вашето мъниче разполага с най-добрата защита и може да се наслади пълноценно на игрите на открито.

Таралежчето Бочко напомня, че освен от палавите насекоми, мъничетата имат нужда и от предпазване от все по-настоятелните слънчеви лъчи. Вижте повече за ползите от слънцезащитните продукти.

1 коментара 13 харесвания
Коментирай
Коментари ( 1 )
Никол Рангелова преди 9 месеца и 23 дни
Аз подкрепям Бочко